Ravintovalmennus

Säännöllinen, monipuolinen ja laadukas ravinto auttaa jaksamaan

Hyvän Mielen Kotihoito – ravintovalmennus

Ohjaukset toteutetaan THL ravitsemussuositusten mukaisesti. Painotamme ravintovalmennuksessamme ravinnon perusasioita; säännöllisyys, monipuolisuus ja laatu.

Elämäntapamuutokset eivät tapahdu hetkessä, vaan pikkuhiljaa ja silloin muutokset ovat yleensä myös pysyviä. Ravintovalmennuksen yksi tärkein tavoite onkin lisätä ihmisten yleistä tietoisuutta ruokavaliosta ja kehontoiminnasta, jolloin sinun on helpompi tehdä itsenäisesti parempia valintoja arjessa.

Valmennuksista vastaa koulutettu ravintovalmentaja, jolla on myös vankka tausta sairaanhoitajan työstä. Sairaanhoitajan ammattitaito tuo lisää näkemystä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, jolloin valmennuksesta saadaan entistä kattavampi.

”Sairaanhoitaja työssä olen työskennellyt pääsääntöisesti sairaanhoitajan vastaanotossa, sekä päivystyksessä. Sairaanhoitajan vastaanotolta mieleeni jää usein potilaat, jotka ovat saaneet merkittäviä tuloksia jo pienillä elämäntapamuutoksilla. Terveyden edistäminen on yksi tärkeimmistä arvoistani, tämä on myös aina lähellä sydäntäni”