Henkilöstömme

Keitä työn takaa löytyy

Marianne Vaskilampi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen vastaava johtaja

Marianne

Lähihoitaja

Senja

Lähihoitaja

Eija

Sairaanhoitaja

Emilia

Lähihoitaja

Sirkka-Liisa

Sairaanhoitaja

Minna

Lähihoitaja

Emma

Siivooja

Ritva

Lähihoitaja

Heli

Lähihoitaja

Julia

Lähihoitaja

Tarja

Sairaanhoitaja

Virpi

Lähihoitaja

Anna

Lähihoitaja

Tiina

Lähihoitaja

Elina

Lähihoitaja

Maija

Lähihoitaja

Asko

Ajanvaraus, resurssisuunnittelu ja laskutus

Mika Puura

Yrittäjä

Marianne Vaskilampi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen vastaava johtaja

Hei!

 

Iloinen, ystävällinen, puhelias ja luotettava, tämä kuvaa hyvin minua ja on yksi Hyvän Mielen Kotihoidon tärkeimmistä kulmakivistä.

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi 2010 ja kokemukseni on kertynyt keskussairaala- ja Laukaan terveysasematyöstä. Kun otat meihin yhteyttä, minä saavun luoksenne. Teemme yhdessä teidän tarpeitanne vastaava palvelukokonaisuuden, on kyse sitten kotisairaanhoidosta, siivouksesta, kotiavusta tai vaikkapa kauppakäynneistä.

Haluamme auttaa ja tukea kotona pärjäämisessä mahdollisimman kauan oman näköisessä arjessa.

Kerron mielelläni lisää palveluistamme henkilökohtaisesti ja odotan innolla yhteydenottoanne.

 

Sosiaali- ja terveyspalvelujen vastaava johtaja,

 

Marianne Vaskilampi

Marianne

Lähihoitaja

Olen Marianne Puttonen, laukaalainen kahden kouluikäisen lapsen äiti. Valmistuin lähihoitajaksi vuonna 2004 jonka jälkeen olenkin tehnyt pääsääntöisesti hoitotyötä. Työuraani on mahtunut myös 3 vuoden päätoiminen yrittäjyys joka sisälsi kotihoitoa ja -siivousta.

Rakastan työssäni uusien ihmisten kohtaamista ja auttamista arjen askareissa. Rauhallisuus, empaattisuus ja huumorintaju ovat vahvoja luonteenpiirteitäni enkä myöskään pelkää uusia haasteita. Vapaa-aikanani rakastan tehdä metsälenkkejä koiramme kanssa ja muutoinkin pidän huolta kunnostani liikkumalla eri tavoin. Mielen hyvinvointi on myös minulle todella tärkeää ja tätä osa-aluetta hoidan joogaamalla, meditoimalla sekä pitämällä huolta ihmissuhteistani. Yksi intohimoistani on uusien asioiden oppiminen ja lukeminen, hyvä kirja viekin minut monesti mennessään!

Työssäni tärkeää on, että saan tehdä sitä sydän edellä ja omia arvoja kunnioittaen. Tämä toteutuu upeasti Hyvän Mielen Kotihoidossa joten olenkin iloinen saadessani olla mukana juuri tässä tiimissä.

Senja

Lähihoitaja

Moikka! Mun nimi on Senja.

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2015. Olen työskennellyt kotihoidossa jo useamman vuoden, niin vanhusten kuin muunkin ikäisten kanssa. Olen luonteeltani positiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Kokemusta kertynyt erityisesti haavanhoidoista sekä verikokeiden otosta.
Asustelen avopuolisoni kanssa, harrastuksiin kuuluu käsityöt, sekä puolison kanssa lenkkeily, mökkeily sekä kalastus. Lähitulevaisuudensuunnitelmissa on palata koulunpenkille työn ohessa lukemaan sairaanhoitajaksi.

Eija

Sairaanhoitaja

Hei olen Eija

Olen Sairaanhoitaja ja työskennellyt pitkän uran Keski-Suomen keskussairaalassa noin 30 vuotta.  Nykyisin työskentelen Hyvän Mielen Kotihoidossa yö tiimissä ja käyn välillä auttamassa päivävuoroa lääkehoidossa ja erilaisissa sairaanhoidollisissa tehtävissä. Olen iloinen ja positiivinen ihminen ja lähden mielelläni mukaan haastavimpiinkin hoitotyön kuvioihin. Vapaa-ajalla ulkoilen mielelläni koirani kanssa.

Emilia

Lähihoitaja

Hei olen Emilia.

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2019. Olen työskennellyt kotihoidossa ja kehitysvammaisten kanssa valmistumiseni jälkeen.  Olen luonteeltani iloinen ja rauhallinen ihminen. Olen perehtynyt työssäni omaishoidon lomituksiin, henkilökohtaiseen avustamiseen ja ohjaustyöhön. Olen myös taitava verikokeidenottaja. Vapaa-ajallani hyppään moottoripyöräni selkään ja ajellen ystävieni kanssa.

Sirkka-Liisa

Sairaanhoitaja
Hei olen Sirkka-Liisa, iloinen, huumorintajuinen ja empaattinen sairaanhoitaja, kolmen jo aikuisen nuoren äiti.  Syntyperäinen laukaalainen joka 40 maailmalla vietetyn vuoden jälkeen palasi takaisin kotiin Laukaaseen.
Urani aikana olen työskennellyt perheissä lasten -, vammaisten – ja kodinhoitajana sekä laitoksessa ja päiväkodissa kehitysvammaisten parissa, olen myös suorittanut perhepäivähoitajan tutkinnon.
Sairaanhoitajana olen työskennellyt KSSHP sydän – ja psykiatrian osastolla sekä mielenterveystoimistossa. Jyväskylän kaupungilla hoitokoti Hannalassa ja kaupungin sairaalassa. Jorvin sairaalassa akuutti psykiatrian vastaanotto osastolla. Muistikodissa ja muistisairaiden intervalliosastolla.
Suurimman osan työvuosistani olen toiminut kotihoidossa Vantaalla ja Helsingissä. Osin vastaavana sairaanhoitajana. Uran edetessä huomasin viihtyväni yhä enemmän ikä ihmisten ja muistisairaiden parissa. Oli aika opiskella lisää ja kehittää ammattitaitoani ja opiskella muistihoitajaksi. Muistihoitajaksi valmistuin toukokuussa 2016. Tieteellinen tutkimus muistisairauksista ja niiden synnystä sekä hoidosta on vasta aluillaan, vaikkakin se ottanut viime aikoina harppauksia eteenpäin. Ala vaatii jatkuvaa opiskelua ja paneutumista aiheeseen intohimolla jota minulla löytyy. Tiedon janoni asian suhteen on loputon.
Harrastan näyttelemistä, luonnossa liikkumista, sienestystä ja marjastusta.
Uin ja vesijuoksen sekä melon. Talvella teen mielelläni käsitöitä, luen ja katselen englantilaisia tv-sarjoja. Odotan innolla ensi kesää ja puuhailua omassa puutarhassa. Rakastan balettia ja tanssia sekä musiikkia.

Minna

Lähihoitaja

Emma

Siivooja

Ritva

Lähihoitaja

Heli

Lähihoitaja

Julia

Lähihoitaja

Tarja

Sairaanhoitaja

Hei, olen Tarja

Olen työskennellyt kätilönä ja sairaanhoitajana nelisenkymmentä vuotta Keski-Suomen sairaanhoitopiirin palveluksessa, kätilönä synnytyssalissa 35 vuotta. Eläkkeellä olo ei maittanut ja viimeiset reilut kolme vuotta olen työskennellyt Hyvän Mielen Kotihoidossa. Pääsääntöisesti teen yö tiimissä töitä mutta olen ollut apuna myös päivävuorossa.

Olen positiivinen ja rauhallinen mummeli =).

Vapaa-aika kuluu käsitöiden, lukemisen ja ulkoilun merkeissä koirani kanssa.

Virpi

Lähihoitaja

Anna

Lähihoitaja

Tiina

Lähihoitaja

Elina

Lähihoitaja

Maija

Lähihoitaja

Asko

Ajanvaraus, resurssisuunnittelu ja laskutus

Mika Puura

Yrittäjä