Yksilöllistä kotihoitoa Laukaan alueella

kotihoito Laukaan alueellaKotihoidon avulla pyrimme säilyttämään asiakkaan toimintakyvyn mahdollisimman hyvänä, joka kotona pärjäämisen kannalta on olennaisen tärkeää. Kotihoito auttaa toiminnallisuuden ja yleisen aktiivisuuden säilymisessä ja edesauttaa myös sosiaalisen elämän ylläpidossa, pitäen samalla muistin virkeämpänä. On myös huomattavan tärkeää että omaiset vierellä jaksavat jos puoliso vaikka sairastaa. Kotihoito ei ole siis vain hoidettavan asiakkaan apu, vain sen hyödyt koskettavat myös avustettavan lähimmäisiä. Laadukas ja huoleton yhdessä vietetty aika on kotihoidon merkittävimpiä hyötyjä. Kotihoitopalvelustamme saatte apua seuraavien asioiden kanssa:

  • Asiointiapu (lääkäri, kauppa, apteekki, parturi jne.)
  • Ulkoiluapu
  • Ruuanlaitto
  • Pukeutuminen, peseytyminen
  • Siivouksessa avustaminen (pyykit, astianpesu jne.)
  • Tarvittavien palveluiden järjestämisessä ja hankinnassa avustaminen
  • Omaishoitopalvelu

Kotihoito on korvaamaton apu arjen haasteissa

Kotihoito avustaa arkiaskareiden hoidossa, esimerkiksi apteekissa käynneissä, terveellisen ruokavalion ylläpitämisessä, säännöllisessä ulkoilussa, mahdollisten apuvälineiden hankinnoissa ja kodin ympäristön tarvittavissa muutostöissä. Sujuva ja mahdollisimman turvallinen arki pitää elämän laadun korkeana, ilman jatkuvaa huolehtimista omasta tai omaisten jaksamisesta. Kotihoidon palvelukokonaisuus suunnitellaan siten, että se kattaa tarvittaessa kaiken kodin ylläpitosiivouksesta henkilökohtaiseen hoivaan ja turvaan.

Kotihoito- ja kotisairaanhoitopalvelumme toimesta käytettävissänne on aina sama vastuuhoitaja joka hoitokerralla, jolloin saamanne palvelu pysyy aina ajan tasalla tarpeidenne ja toiveidenne kanssa. Yhden ja saman ihmisen kanssa tapahtuva kotihoito auttaa ymmärtämään henkilökohtaisia haasteitanne huomattavasti paremmin. Keskinäinen luottamus ja hyvä potilastuntemus ovat ensiluokkaisen kotihoidon A ja O. Myös omaisten ja mahdollisten omaishoitajien rooli huomioidaan hoitosuunnitelmaa tehtäessä, koska heidän jaksamisensa on myös eriarvoisen tärkeää.

Kotihoitopalvelumme hinnaston löydätte helpoiten etusivultamme.