Hyvän Mielen siivouspalvelu

Siivouspalvelumme avustaa kodin järjestyksen ja siisteyden ylläpidossa, jolloin voit käyttää arvokasta vapaa-aikaasi muuhunkin kuin imurointiin. Siisti ja puhdas koti lisää viihtyvyyttä, kohentaa terveyttä ja tottakai yleistä hygieniaa. Hyvä siivouspalvelu ottaa pelkän siivouksen lisäksi huomioon myös asiakkaan tai perheen henkilökohtaiset tarpeet, esimerkiksi allergiset rajoitteet jne.

Siivouspalvelut on helppo yhdistää samaan kokonaisuuteen kuntoutuksen tai kotisairaanhoitajan käynnin kanssa. Saatte kauttamme mm. seuraavia siivouspalveluita:

  • Kodin yleissiivous, imurointi, pölynpyyhintä, lattioiden pesu jne.
  • Ikkunoiden pesut
  • Suursiivoukset, muutto- ja remonttisiivous

Puhdas koti parantaa viihtyvyyttä, terveyttä ja hygieniaa

Siivous ja yleinen hygieniasta huolehtiminen hankaloituu ymmärrettävästi iän myötä, mutta siivouspalvelumme avulla kotinne pysyy puhtaana myös iän karttuessa. Kodin ja henkilökohtaisen hygienian vaikutus yleiseen hyvinvointiin on kuitenkin merkittävä ja ne monesti estävät myös tarpeettomia terveyskeskuskäyntejä. Kodissa vallitseva järjestys ja puhtaus ei luo tarpeettomia vaaratilanteita esimerkiksi kaatumisten takia ja kaikki tarvittava on muutenkin helpommin löydettävissä.

Oikeanlainen hygieniasta huolehtiminen pitää myös monet terveydelliset ongelmat loitolla. Esimerkiksi iho on ihmisen suurin elin ja hyväkuntoisena se toimii ihmisen suojamuurina monia ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Iän myötä iho kuivuu helpommin, eikä suojaa enää kuten nuorempana. Tällöin kodin pintojen ja käyttötarpeiden puhtaus on todella tärkeää.