Hoitohenkilöstömme

Marianne Vaskilampi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen vastaava johtaja Marianne Vaskilampi

Hei!

Iloinen, ystävällinen, puhelias ja luotettava, tämä kuvaa hyvin minua ja on yksi Hyvän Mielen Kotihoidon tärkeimmistä kulmakivistä.

Kokemukseni keskussairaala- ja terveyskeskustyöskentelystä, sekä sairaanhoitajan koulutus antavat hyvän valmiuden suunnitella teille kattava palvelukokonaisuus, on kyse sitten kotisairaanhoidosta, siivouksesta, kotiavusta tai kuntoutuksesta. Yhdessä asiantuntevien yhteistyökumppaneidemme kanssa yrityksemme kokoaa teille haluamanne palvelupaketin toiveidenne mukaan. Haluamme palveluillamme auttaa ja tukea asiakkaitamme pärjäämään omassa kodissaan mahdollisimman pitkään, jotta elämisen taso, sekä viihtyisyys kotona säilyisivät mahdollisimman hyvinä.

Kun otatte meihin yhteyttä, saavun teille tekemään kartoitusta. Tapaamisessa kokoamme teille sopivat palvelut, mutta on tietenkin myös mahdollista tehdä tilaus palvelusta ilman erillistä kartoituskäyntiä. Haluamme tehdä asioimisesta mahdollisimman vaivatonta ja mutkatonta.

Työn ulkopuolella perheeseeni kuuluu 2 lasta, aviomies ja 2 koiraa, joten elämänkatsomusta löytyy myös normaalin arjen pyörittämiseen ja lasten hoidosta. Kaiken edellä mainitun lisäksi olen erittäin eläinrakas, joten miksei asiakaskäynnille voisi ottaa eläinystävääkin mukaan, jos asiakas näin toivoo.

Kerron mielelläni lisää palveluistamme henkilökohtaisesti ja odotan innolla yhteydenottoanne.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen vastaava johtaja,

Marianne Vaskilampi

Marianne Puttonen

Sairaanhoitaja Marianne Puttonen

Heippa!

Olen Marianne Puttonen, laukaalainen kahden kouluikäisen lapsen äiti. Valmistuin lähihoitajaksi vuonna 2004 jonka jälkeen olenkin tehnyt pääsääntöisesti hoitotyötä. Työuraani on mahtunut myös 3 vuoden päätoiminen yrittäjyys joka sisälsi kotihoitoa ja -siivousta.

Rakastan työssäni uusien ihmisten kohtaamista ja auttamista arjen askareissa. Rauhallisuus, empaattisuus ja huumorintaju ovat vahvoja luonteenpiirteitäni enkä myöskään pelkää uusia haasteita. Vapaa-aikanani rakastan tehdä metsälenkkejä koiramme kanssa ja muutoinkin pidän huolta kunnostani liikkumalla eri tavoin. Mielen hyvinvointi on myös minulle todella tärkeää ja tätä osa-aluetta hoidan joogaamalla, meditoimalla sekä pitämällä huolta ihmissuhteistani. Yksi intohimoistani on uusien asioiden oppiminen ja lukeminen, hyvä kirja viekin minut monesti mennessään!

Työssäni tärkeää on, että saan tehdä sitä sydän edellä ja omia arvoja kunnioittaen. Tämä toteutuu upeasti Hyvän Mielen Kotihoidossa joten olenkin iloinen saadessani olla mukana juuri tässä tiimissä.